Ontdek schrijven

Geplaatst: 4 september 2010 in Schrijven
Afgelopen week heb ik me aangemeld voor de cursus Ontdek schrijven bij het cultureel centrum De Lindenberg hier in Nijmegen. Hieronder een beschrijving van de cursus, zoals die op de website van De Lindenberg staat vermeld: Spelen met taal is fascinerend. Deze cursus is bedoeld voor de deelnemer die nog geen ervaring heeft met het schrijven van teksten en die nieuwsgierig is naar wat je ermee kunt. Het is een praktische cursus. Korte opdrachten leiden direct tot resultaat. Gaandeweg leer je bepaalde schrijftechnieken. Je werkt met associaties, vorm en klank, imitatie en fantasie, en gaat stapsgewijs op zoek naar eigen bronnen en een eigen manier van schrijven.


Omdat ik toch wat meer met schrijven wil gaan doen, misschien is het wel het begin van een carrièreswitch, leek dit me een mooie eerste stap. De cursus begint 21 september en bestaat uit 16 lesavonden, met één les per twee weken, dus ik ben voorlopig van de straat. Mocht er dus over 34 weken nog geen progressie zitten in deze blogs dan wordt het of hoog tijd om m’n geld terug te vragen of hoog tijd om te constateren dat er geen progressie meer in zit. Maar laten we daar voorlopig maar niet van uitgaan! 😉
Advertenties
reacties
  1. Angela Potjens schreef:

    Geen ervaring met het schrijven van teksten?? Dat is niet helemaal op jou van toepassing toch? Maar je moet ergens beginnen natuurlijk. Die cursus gaat vast zn vruchten afwerpen.
    groetjes, Angela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s